Голубці на курячих ніжках: такої смакоти я ще ніколи не їла!

Дівчатка, знайшла чудовий рецепт. Незвичайна і дуже смачна страва – загорнуті в капустяний лист курячі ніжки з рисом.

Вчора приготувала. Чоловіка за вуха було не відтягнути від сковорідки. Каже, смачніших голубців ще не їв.

Складові:

– Капуста білокачанна 6 листків

– Курячі гомілки 6 штук

– Цибуля ріпчаста 1 штука

– Часник 4 зубчики

– Морква 1 штука

– Перець болгарський 1 штука

– Томатна паста 70 грам

– Сметана 200 грам

– Вода 1 склянка

– Цукор 1 ч. л

– Сіль за смаком

– Помідор 1 штука

– Базилік (сухий) 1 ч. л

Спосіб приготування:

– Ніжки посолити, посипати улюбленими приправами і обсмажити на сковороді на олії з двох боків до золотистого кольору.

– Обриваємо з качана капусти 6 листків і відварюємо їх до розм’якшення в киплячій воді.

– Рис відварити в 1 склянці води до готовності.

– Обсмажити дрібно нарізану цибулю і терту моркву на олії до золотистого кольору.

– Змішати рис з піджаркою.

– На лист капусти покласти рис з піджаркою, на нього курячу ніжку.

– Зверху на ніжку – знову рис. І загортаємо все в капустяний лист у вигляді конверта. Викладаємо їх у сковорідку.

– Дрібно ріжемо болгарський перець і укладаємо його між голубцями, зверху посипаємо дрібно нарізаним часником.

– Готуємо соус – змішуємо томатну пасту і сметану, додаємо 1 ст. води, 1 ч. л. базиліка, 1 ч. л. цукру і сіль за смаком. Заливаємо соусом голубці і тушкуємо під кришкою 30-40 хвилин.

– Нарізаємо на кружечки помідор, викладаємо поверх голубців і тушкуємо ще 10 хвилин. Прикрашаємо страву зеленню.

Смачного Вам! Не забудьте поділитися цим рецептом з друзями!

Источник

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *