Країна гуде! Просто перед виборами – на кандидата напали, батько в лікарні. Такого не чекав ніхто

У селищі Рудно на Львівщині напали на кандидата в депутати Львівської міської ради від “Народного Руху Украни” Богдана Каличак, побили його батька і розбили скло його автомобіля.

 

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

17 жовтня о 17:20 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від одного з кандидатів до Львівської міської ради про те, що в селищі Рудно невідомі особи, перешкоджали проводити передвиборну агітацію, влаштували бійку і пошкодили його автомобіль «Опель».

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група і співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили особи зловмисників – місцевих жителя віком 24 та 31 рік.

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 157 Кримінального кодексу України (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачено санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі.

Львівський осередок НРУ уточнила, що бійка сталася після зустрічі кандидата до Львівської ОТГ від політсили Ігоря кузьмак з громадськістю.

“Батько знаходиться в лікарні, а сам Богдан дає свідчення поліції про злочин. Три людини в нетверезому стані спочатку напали на Богдана і його батька, а потім ломом розбили його машину. Ми вважаємо, що це провокація і підлі дії наших опонентів”, – заявляється на сторінці НРУ в соцмережі.

Джерело:korupciya.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *