Швидке і просте видалення жирової тканини абсолютно природним способом!

Ось рішення для видалення жирової тканини – природний рецепт. Не обов’язково проходити через операцію, якщо це видалення потрібне. Ми рекомендуємо Вам звернутися до експертної діагностики. Хірургія або деякі інші методи не є необхідними для ліпоми, тому що це не вирішує реальних фізичних проблем. Дерматологи рекомендують природні методи лікування. Це рецепт, який допоміг багатьом людям – суміш меду і борошна.

Рецепт № 1:

Зробіть суміш з борошна і меду. Покладіть її в місці, де у вас є жирова тканина. Нанесіть від 0,5 до 1 см товстим шаром суміші. Потім помістіть паперову серветку, носовичок або марлю над ним. Тримайте цей препарат півтора дня, цій суміші необхідно 36 годин, щоб працювати. Коли вона вбереться, застосуєте її знову. Повторіть протягом 7-8 днів, а потім ваша тканина розірветься і все вийде.

Рецепт № 2:

Він вимагає бджолиних укусів безпосередньо на уражену ділянку. 2 бджолиних укуси. Жирова тканина зникне через сім днів. Цей метод був відомий протягом багатьох років, дуже ефективний метод видалення жирових відкладень.

Як ви повинні зробити це: Взяти бджолу за допомогою пінцета, піднести до проблемного місця і потім нехай бджола вжалить вас. Не бійтеся укусу, тому що це насправді не так боляче. Попередження, якщо у вас алергія на укуси від бджіл, не робіть цього, через різні ускладненя і навіть госпіталізацію.

Рецепт № 3

Візьміть яєчний жовток і змішайте його з двома великими ложками солі. Після того, як ви зробили суміш, застосовуйте її 4 рази на день, поки вона не зникне повністю.

Рецепт № 4

Нанести прополіс на місце, де у вас є проблеми. Використовувати протягом декількох днів, поки не заживе.

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *