Щойно!Дуже погано: «Гройсман екстренно звернувся до українців». ВІДЕО

Екс-прем’єр міністр України Володимир Гройсман записав звернення до українців з-за того, що його дружина і син захворіли на  коронавірус .

Про це в понеділок, 19 жовтня, повідомляє видання «Кома» з посиланням на офіційний акаунт політика в Фейсбуці.

За словами Гройсмана на зараз у нього негативний тест на «ковід».

У відео пояснив своє рішення самоізолюватись з сім’єю.

ЩО СКАЗАВ ГОРОЙСМАН У ВІДЕО

“Любі друзі! На жаль, з минулого тижня моя дружина і мій син хворіють коронавірус. Зрозуміло, що як людина, яка контактує з хворими COVID, щоб нікого не наражати на небезпеку я зобов’язаний дотримуватися режиму самоізоляції і тому скасував усі свої зустрічі, робочі поїздки.

Це трохи пізніше. Розумію, що сьогодні наша сім’я переживає все те, що переживають десятки тисяч українських сімей. Але сьогодні, як ніколи, дуже важливо, щоб ми приділили увагу, турботу і свою любов тим, хто захворів, кому сьогодні важко. Важливо бути з ними поруч. Тому я прийняв рішення залишитися разом зі своєю дружиною, з сином вдома і ми разом будемо проходити це випробування.

Сьогодні ми повинні бути поруч з тими, хто цього потребує. Тому я всім бажаю, перш за все, міцного здоров’я. Дуже хотів би, щоб всі, хто хворіє, швидко одужали. І зрозуміло, що ця хвороба робить людей не тільки хворими, а й самотніми. Тому що у них є обмеження, до них не можна підходити. Тому давайте, якщо у нас є така можливість, будемо поруч зі своїми рідними, близькими, друзями. З усіма, хто хворіє і потребує нашої підтримки. І також підтримки українських лікарів. Їм сьогодні і фізично, і морально важко. Але я знаю, що ми, українці, сильні і ми всі пройдемо достойно. Тому всім успіхів і міцного здоров’я! », – заявив Володимир Гройсман.

Джерело:puer.net.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *