Київ 07.03.2021. Цей 93-річний дідусь справжній міцний горішок! Брюс Вілліс відпочиває в сторонці. Дід, брав участь у Другій світовій війні, дійшов до Польщі

Київ 07.03.2021. Цей 93-річний дідусь справжній міцний горішок! Брюс Вілліс відпочиває в сторонці. Дід, брав участь у Другій світовій війні, дійшов до Польщі, де був поранений і закінчив війну в госпіталі. (У 1945 році йому було 18 років.

Скептики, перш ніж писати про брехню подумайте двічі, а краще один раз поговоріть з дідом і все зрозумієте!) Вчора я купив у Василя Івановича, так звуть нашого героя, пакет волоських горіхів. Василь Іванович, який пройшов Вітчизняну Війну, змушений займатися таким бізнесом через подорожчання тарифів і всього іншого. У моїй стрічці, є фрагмент розмови з Василем Івановичем, він один з небагатьох дожили до цих днів. Стоїть Дідусь в тридцяти метрах від виходу з метро Петрівка з боку книжкового ринку, в суботу та неділю. Хто буде поруч, зайдіть до дідуся, купіть що-небудь з дрібниці, поговоріть зі справжнім героєм, скажіть спасибі за те що Ви, Ваші діти і Ваші батьки просто живете.

P.S. Дідусь нічого не просить! Попросив я, у нього що-небудь купити і все. Тому, хто не вірить, не хоче вірити, сумнівається, лінується і інше, я вас не звинувачую. Для цього у вас є своя совість, з нею розмовляйте.

Джерело:dtp.kiev.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *