Електрика і газ зростуть у ціні: Які тарифи чекають українців у Майбутнього, озвучені Цифри

Стало відомо, что вместе с автоматичності переведенням спожівачів на фіксований тариф на синє паливо, буде здійснюватіся поетапна Підвищення тарифів и на інші комунальні послуги. Про це сообщает інформаційний портал

UBR

.

Підвищення тарифів. Фото: скріншот Youtube-відео

За словами екс-міністра енергетики і захисту навколишнього середовища у Верховній Раді так і не скасували механізм, який передбачає положення про спеціальні зобов’язання для енергогенеруючих компаній. На даний момент в уряді розглядають продовження дії даної компенсації на 2 місяці. Таким чином на основі ПСО ціни на послуги для населення не зміняться.

За попередньою інформацією вартість синього палива відповідно до річного тарифу залишиться незмінною або ж стане вище на 10%. Встановлення ціни буде залежати від ситуації, що склалася на європейському ринку, а також на газовому ринку держави загалом.

Крім цього не можна забувати про позицію МВФ, яка передбачає виключення субсидій. Тому в кращому випадку ціна на газ залишиться колишньою або ж буде змінюватися в залежності від ціни газу.

Що стосується тарифів на електрик, то за прогнозами колишня міністра, ВАРТІСТЬ електрики винна буті встановлен на Рівні від 3 гривень за кВт⋅ч. Альо для того щоб споживач МІГ без стрес спрійняті зростання цен, тариф необходимо буде підвіщіті до 2,2 гривні за кВт⋅ч.

Варто Зазначити, что в зв’язку зі зміною ціни на газ, в березні много українців отримай компенсацію на оплату «комуналки» почти в 2 рази менше.

Джерело:bbc-ccnn.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *