“Ми не думали коли це робили”: Дівчата тіктокери, які палили і пили в церкві записали відеозвернення і попросили вибачення

Свій вчинок дебоширки назвали дурістю.

У Києві дівчата, котрі ввірвались до церкви Різдва Христового, де задмухували свічки, курили та вживали алкоголь, попросили вибачення за свій вчинок.

Відео із вибаченням опублікувала в Мережі одна із дебоширок.

Дівчина говорить, що її звати Настя і вона шкодує про свій вчинок.

“Мені дуже шкода, що так вийшло, я показала себе з такої жахливої сторони. Це була дурість, яку ми просто не обдумали. Я б хотіла попросити вибачення у всіх людей, у всіх віряни, та й загалом у людей, чиї почуття я зачепила”, – заявила дівчина.

Інша дебоширка назвалась Євою. Вона також зазначила, що шкодує про інцидент в храмі.

“Мене звати Єва і я хочу перепросити за інцидент, який стався з моєю участю в церкві Різдва Христового. А саме – я задула свічку. Я хочу щиро попросити вибачення у людей, чиї почуття я зачепила. Я не думала, що все це буде настільки масово, і взагалі, що хтось із сторонніх про це дізнається. Єдине, що я можу сказати – мені дуже шкода, що в настільки світле свято Великодня ви повинні спостерігати, як дві малолітні дрепи зайшли до церкви і почали творити якусь х*нь “, – промовила одна з дівчат.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *