5 простих і дієвих засобів для відновлення роботи пiдшлyнкової зaлoзи

Обов’язково потрібно піклуватися про свою пiідшлyнкову, вона є важливим органом в цілій системі нашого організму, і виконує екзoкpинну і ендoкpинну функції. Говорячи простою мовою, підшлункова виробляє гopмони, які потрібні для метаболізму вуглеводів, жирів і білків, а також спеціальні соки, які насичені травними ферментами. Тому підшлункова залоза дуже важлива.

І ось кілька перевірених рецептів, для відновлення роботи цього opгану.

1.З’єднайте по 1 ч.л. квіточок календули, листя чорної смородини і м’яти. Також візьміть 2 ч.л. липового цвіту. Всі трави потрібно залити 1 ст. окропу, настояти півгодини і процідити. Пийте напій курсом в 15 днів, 3 рази на день по 2 ст.л.

2. Змішайте по 1 ч.л. майорану і ромашки, 1 ст.л. листочків чорної смородини і 2 ч.л. засушених ягід черноплодки. Залийте все 0,5 л окропу і залиште настоятися на 6 годин, після чого зцідіть. Напій потрібно приймати 14 днів, за півгодини до їжі по 50 мл 2 рази на день.

3. Залийте 300 мл води 1 ст.л. кореня кизилу і по 1 ч.л. кореня валеріани, листочків лимонника і м’яти. Проваріть компоненти на маленькому вогні 15 хвилин, після чого приберіть з вогню і настоюйте 20 хвилин. Процідіть засіб і вживайте по 3 ст.л. за 20 хвилин до прийому їжі 2 рази в день. Курс – 2 тижні.

4. Візьміть по 1 ч.л. цедри лимона, квітів ромашки та календули, по 2 ч.л. примули і квіточок жасмину. Залийте компоненти 0,5 окропу, настоюйте 20 хвилин і зцідіть. Пийте протягом 10 днів по 2 ст.л. 2 рази в день приблизно за кільки годин до прийому їжі.

5. Залийте двома літрами води 1 ст.л. листочків чорної смородини, 2 ст.л. липового цвіту, по 1 ч.л. кори дуба і бузини. Проваріть компоненти 15 хвилин, настоюйте 20 хвилин і зцідіть. Вживайте всього 1 раз в день по 50 мл відвару за годину до прийому їжі. Курс лікування – 1 місяць.

Всі матеріали рубрики “Здоро’я” мають виключно інформаційний характер.

Джерело:merezha.co

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *