“Ми можемо збільшити армію в два-три рази, але тоді не зможемо будувати дороги”: Зеленський про пріоритети..

Президент Володимир Зеленський вважає, що оскільки російська агресія загрожує не лише Україні, її партнери мають допомагати з фінансуванням української армії.

“Сьогодні вже ні в кого (в Європі – Ред) немає стовідсоткової впевненості, що завтра з ними нічого не трапиться. Навіть якщо вони знаходяться в тому чи іншому союзі. У багатьох з’явилися сумніви”, – сказав Зеленський в інтерв’ю “РБК -Україна”

Тому якщо ви, наші партнери, говорите, що це наші спільні цінності, то давайте і витрачати на них разом. І ні, це не альтруїзм, це про те, що завтра і на вас підуть. Підуть і далі, після чого виникне міграційна криза і так далі”, – додав він.

Президент також вважає, що західні партнери мають поділяти з Україною відповідальність за її суверенітет.

“Ми підняли це питання на рівень тих лідерів, які, як ми вважаємо, повинні бути за цим столом. Які дадуть нам гарантії, включаючи пункт про сильну, забезпечену, фінансовану, збройну армію. Це все одно повинні бути країни, які потім, раптом що трапиться, повинні нести відповідальність – сильні світу цього”, – зазначив Зеленський.

“Ми можемо збільшити армію у два-три рази, але тоді, наприклад, не зможемо будувати дороги. Для нас це проблема”, – поскаржився Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський назвав причину через яку військові, вчителі та медики можуть не отримати підвищення зарплат.

Як повідомлялося, Володимир Зеленський не розуміє, чому світові лідери останніми місяцями обговорюють ризики нового військового нападу Російської Федерації на Україну.

За матеріалами prm.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *