Хто замовляв сніговий Новий рік? Оприлюднено детальний прогноз погоди на зиму в Україні!

Перший сніг в Україні пройде вже на початку листопада місяця, а сильні морози вдарять з кінця січня.

Синоптик Леонід Горбань розповів “Обозревателю”, що в листопаді плюсова температура буде чергуватися з мінусовою весь місяць.

Грудня очікується з ще більшими перепадами, говорить народний синоптик.

“Перші дні місяця зустрінуть нас мінусовою температурою в межах 2-4 градусів, після прийде потепління до +5 градусів тепла. Така температура коливатиметься майже до кінця грудня, з невеликими заморозками. І тільки 28 -31 числа повернеться мороз до 6 градусів”, – сказав Горбань.

У грудні місцями очікується дощ з мокрим снігом, а по-справжньому засніжить в Україні з 28 грудня, і сніг затримається навіть на Новий рік.

«1 січня очікується мінусова температура до 6 градусів зі снігом. Через кілька днів і до середини місяця буде плюсова температура до 4 градусів. Далі буде відбуватися поступове похолодання. Найсильніших морозів варто очікувати з 22 січня до -25 градусів”, – заявив синоптик.

За словами Горбаня, лютий обіцяє придавити морозами.

“Місяць почнеться морозами 12-14 градусів, а до 10 числа температура впаде до – 25 градусів. Через два дні морози ослабнуть, і до 23 лютого температура буде коливатися в межах 5-7 градусів. У кінці місяця плюсова температура буде чергуватися з мінусовою” , – говорить він.

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *