Зайцевій кінець? Новий різкий поворот у справі може поставити хрест на мріях мажорки

У Харкові, 2 жовтня, відбулося чергове судове засідання у справі про криваве ДТП на вулиці Сумській з шістьма жертвами. Під час розгляду засідання стало відомо дещо цікаве про зниклу лікар-нарколог Олені Федірко.

Про це повідомляє Telegram-канал ZhaydnyyPetya.

Так, стало відомо, що жінка, яку довгий час шукали і вважали ключовим свідком, що не виїжджала на тимчасово окуповану територію, як раніше заявляли адвокат Зайцевої та правоохоронці.

Офіційна відповідь прикордонників в суді зачитав прокурор. Суддя наказав і далі її шукати.

Додамо, кривава аварія сталася 18 жовтня 2017 року Харкові на перехресті вулиці Сумській і провулка Мечникова. Тоді сталося зіткнення «Лексуса», яким керувала 20-річна Олена Зайцева, який рухався на червоний сигнал світлофора з автомобілем «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов.

В результаті позашляховик Зайцевої вилетів на тротуар і зніс 11 пішоходів. На місці загинули п’ятеро людей, ще один потерпілий помер від травм у лікарні.

Суд взяв під варту Зайцеву на час проведення розслідування у справі. Пізніше на лаві підсудних їй склав компанію і травмований Дронов. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів. Пізніше нарколог Олена Федірко, яка проводила перший огляд Зайцевої після аварії, раптово зникла.

Як пізніше з’ясувалося, вона звільнилася зі своєї посади і нібито пішла на пенсію.

Зараз тривають пошуки ключового свідка. Справа досі не дійшла до свого завершення і коли суспільство дочекається вироку, залишається тільки гадати.

Є припущення. що це може статися в найближчі місяці, приблизно на річницю страшної трагедії.

джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *