“Діти думають, що мій тато – клоун!” Донька Кошового 12-річна Варвара поскаржилася на цькування у школі через професію її батька

Старша дочка “кварталівця” Євгена Кошового 12-річна Варя поскаржилася на цькування в школі через професію її батька.

Підліток зізналася, що буквально зненавиділа школу, де однолітки називають її тата клоуном.

Про це Варвара розговорилася в інтерв’ю “КП“.

За словами старшої дочки Кошового, вона розуміє важливість школи, але абсолютно не хоче туди ходити. “Тому що моя асоціація зі школою – це буллінг. І буллінг страшний! Діти думають, що мій тато – клоун. А він не такий!” – каже Варя.

Дівчинка намагається не конфліктувати з іншими учнями. На пропозицію батьків змінити школу Варвара відмовляється, вона впевнена, в іншій школі ситуація повториться, і її знову будуть чіпляти за відоме прізвище. Зараз Варя робить перші кроки в кіно. Вона знімається в молодіжному серіалі “Папа рулить”. Раніше підліток брала участь у вокальному проекті “Голос.Діти”.

Рекомендуємо до перегляду: У Слов’янську жінці влаштували цькування в маршрутці через українську мову

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Пряма мова

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Джерело:natofan.net.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *