«Герой Дебальцева»: Шуфрич зробив дивну заяву про Киву й згадав про Порошенка

Нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич, родина якого, за даними журналістів, зареєструвала майно в Криму за російським законодавством, зробив дивну заяву про свого однопартійця Іллю Киву. Той наразі перебуває в Іспанії й озвучує проросійські заяви. В ефірі ток-шоу «Право на владу» Шуфрич назвав Киву «героєм Дебальцевого», передають Патріоти України.

«Кива — подобається комусь, чи ні — це один з героїв Дебальцева. Він на собі виводив поранених і мертвих товаришів під Дебальцевим. Це Ілля Кива. Після цього, коли це сталося, він сказав: «Порошенко нас зрадив», і почав жорстко критикувати Порошенка», — сказав депутат. Реагуючи на ці слова, присутній в студії нардеп Ігор Палиця, сказав: » У мене по Киві немає питань. Йому або до лікаря, або в тюрму».

Нагадаємо, що нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива після того, як утік до Іспанії на тлі загрози повномасштабного наступу Росії, заявив, що «зробить усе, щоб країна відродилась». Скандальний депутат раптом згадав, що він – громадянин України, водночас заявив, що «любить і поважає Росію».

«Я люблю і поважаю Росію, проте я громадянин України та українець за національністю! Я народився і мої діти народилися на цій землі, у ній лежать мої предки, настане час — і я ляжу поруч з ними», — висловився нардеп.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *