Мати залишила дочок вдома з батьком. Тільки подивіться, що вони зробили з заднім двором при її відсутності!

Є думка, що 40 років – це небезпечний вік. Можливо, це всього лише дурні забобони, проте в житті Даріуса ця кругла дата стала фатальною. Спочатку чоловік, без будь-якої на те причини, втратив роботу, після на своєму тілі він виявив дивні плями – підозра на онкологію. Загалом, життя пішло шкереберть.

Напевно, якби не любляча дружина і двоє чарівних доньок, Даріус давно б здався і опустив руки, але заради них він просто повинен був боротися. Вільний час в подібному стані радше шкодить, аніж допомагає, і чоловік знайшов собі корисне заняття.

Через постійно зайнятість у батька сімейства все ніяк не доходили руки облагородити свій задній двір, і ось, момент настав. Дружина Даріуса поїхала у відрядження, і чоловік, розучившись допомогою своїх друзів, вирішив підготувати для неї сюрприз. Тільки подивіться, як за лічені дні задній двір будинку цієї сім’ї перетворився на справжній райський куточок!

Після чорної смуги завжди слід світла, і важливо пам’ятати про це в хвилини відчаю. Коли життя, здається, зупиняється, це хороший привід зробити те, на що завжди бракувало часу.

Джерело:poradnytsya.info
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *