Мозгова не витримала: Для тих кому “какая разніца” а також для тих, хто любить тусануть в москві, послухати їх музончик, відпочити в Криму… ФОТО

Для тих кому “какая разніца”, а також для тих, хто любить тусануть в москві, послухати їх музончик, відпочити в Криму, чимось торгонути з окупантами, бо це ж просто бізнес і нічого особистого, гроші ж не пахнуть.

Для вас в першу чергу ці фото.

Фото сьогоднішні.

На першому дитячий садок станиці Луганська по якій випустили 32 снаряди з тяжкої арти.

Слава Богу, діти неушкоджені, троє працівників садочку отримали контузії.

Крім того, було обстріляно цивільну інфраструктуру селища Врубівка (друге фото) на Луганщині, зокрема і територію школи. На щастя, про жертви не передають.

Унаслідок обстрілів окупантів наш військовослужбовець дістав поранення. Стан його здоров’я – середньої важкості, дай Боже йому здоров’я.

Война йде восьмий рік і трагічних моментів вже, на превеликий жаль, було в ній достатньо. Але наша армія сильна, озброєна, спокійна і вмотивована! Це армія захисників, а не нападників, окупантів! Правда на нашій стороні, ми захищаємо своє і не хочемо чужого!

Я пишаюсь українцями, які у переважній більшості вибрали не туалетний папір і паніку, а магазини зброї, самоконтроль і врівноваженість.

Слава Україні! 💛💙

На зображенні може бути: у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та дерево

Олена Мозгова

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *