Наталка Могилевська: Друзі, можете мене привітати, я вчора вийшла заміж, моїм новим обранцем став…

Вiдoма українська зірка, співачка і продюсер Наталка Могuлевська часто ділuться з шанувальнuкамu новuнамu свого жuття і творчості в Instagram.

Нещoдавно знаменuтість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястuй блoнд і вuставuла прем’єру кліпу на пісню “Белый самолет”, в стuлі серіалу “Санта-Барбара”, а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначuла, що почuнає жuття з чистoго аркуша.

Так, артистка раптово приголомшила численних фанатів несподіваною новиною – вона стала дружиною 90-річного танцюриста Григорія Чапкіса. Правда, все це сталося лише на паркеті шоу “Танці з зірками” в 10 прямому ефірі, присвяченому Хелловіну. У містичні костюми одяглися не тільки зіркові учасники, а й судді проекту – Влад Яма став Франкенштейном, Катерина Кухар – вінтажним лікарем, Григорій Чапкіс – Графом Дракулою, а запрошена в якості члена журі Наталія Могилевська – рудоволосою відьмочкою.

Привітайте, вчора я стала дружиною Григорія Чапкіса! ❤️ У прямому ефірі Хеллоуїна на @tanci1plus1. Моєму чоловікові 90, і він все ще прекрасно танцює, а руки цілує, виключно стаючи на коліно. Ось це чоловік! Цей виступ анонс Прем’єра моєї нової колаборації з приголомшливими молодими музикантами і @ulove.home. На сцені зі мною @daniel.vegas. Чекайте на цьому тижні реліз ♪ Мені було дуже приємно бути дружиною легендарного танцюриста і приголомшливого чоловіка Григорія Чапкіса. Моя безсмертна величність, Його демонічна високість-Граф Дракула, дякую вам! Я вперше була в журі Танців з зірками, на тому ж паркеті, де зовсім недавно танцювала сама. Звичайно ж я зайняла виключно підтримуючу позицію по відношенню до учасників, тому що як ніхто інший знаю яких зусиль це коштує.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *