Огризко розповів, що робити з ОРДЛО після звільнення: “Україні доведеться…” (ВІДЕО)

Після звільнення Донбасу Україні, ймовірно, доведеться повторити досвід балтійських країн, щоб не втратити всю країну, вважає Володимир Огризко.

Україна ні в якому разі не можна погоджуватися на проведення виборів в окупованих районах Донбасу до повної деокупації, а може, і довше.

Таку заяву зробив колишній глава МЗС України Володимир Огризко в ефірі телеканалу «Еспресо». Програма транслювалася на YouTube, передає Діалог.UA.

Він підкреслив, що Україні не можна підлаштовуватися під ОРДЛО, тому, що це загрожує небезпекою для всієї країни.

«Ніякої мови про вибори, поки не закінчиться окупація, бути не може. Люди 7 років перебувають під впливом російської пропагандистської машини …

Їх мізки 7 років просто промивалися в антиукраїнському плані. Як можна дозволяти таким людям брати участь у виборах?» — заявив колишній міністр.

Він вважає, що Україні варто перейняти досвід балтійських країн по деокупацію і на деякий час обмежити жителів визволених районів в праві на участь у виборах. В іншому випадку, попередив він, Москва може отримати контроль над Україною.

«Ми отримаємо ракову пухлину в українському політичному просторі. І це буде впливати на ситуацію в решті України. Ми не повинні приєднувати ракову пухлину, щоб весь організм хворів», — констатував Огризко.

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *