Петро Порошенко вперше висловив думку про 5 питань Зеленського: “Слідкуйте за руками”, – порадив Порошенко. Це — неправда і маніпуляція.

Екс-президент України назвав “політичним шулерством” ініціативу Володимира Зеленського про всеукраїнський опитуванні в день виборів.

Колишній президент України Петро Порошенко вперше висловив думку з приводу 5 питань, які нинішній глава країни Володимир Зеленський намір поставити українцям 25 жовтня в день місцевих виборів. Відео зі своєю заявою, зробленою в Рівному, Порошенко оприлюднив на офіційному акаунті в Facebook.

Чинній владі не допоможуть сумнівні маніпуляційні опитування, які суперечать виборчому законодавству.

В офісі Президента хтось сказав, що це опитування ніби і є демократія. Це — неправда і маніпуляція. Подібно тому, як шапіто з артистами-недоучками не високе мистецтво. Високе мистецтво — це дещо інше. Опитування від Зеленського не демократія. Це — пропозиція «95 кварталу» довірливим виборцям ще раз зіграти з «Кварталом» в наперстки. Слідкуйте за руками. Два рази минулого року як вони обдурили людей. Третій раз найграндіозніший політичний обман в історії України не пройде.

Настав час, коли влада має не ставити питання, а нести відповідальність. Відповідати за витрати з коронавірусного фонду, коли вони закопали мільярди гривень в асфальт. Замість того, щоб підготувати країну до епідемії. І багато чого іншого, що вони наробили за півтора роки. І за не зроблене — так само мають відповідати.

 

Проведення в день голосування «опитування» — це плюндрування Конституції України, європейських міжнародних виборчих стандартів. І це шулерство

“Слідкуйте за руками”, – порадив Порошенко. Він висловив упевненість, що “найграндіозніший обман в історії України не пройде”. Порошенко підкреслив, що владі треба не ставити питання українцям, а відповідати за незроблене. Екс-президент назвав опитування “шулерство” і закликав не “оскверняти” Конституцію України і виборче право.

Петро Порошенко

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Пряма мова

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Джерело:karatin.co.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *