Ренат Кузьмін закликав до вогнепального “нападу” на патріотів в Одесі – депутату “ОПЗЖ” відповіли…

Журналіст Денис Казанський відповів депутату “ОПЗЖ” Ренату Кузьміну, який, з його слів, підбурював “володіючих вогнепальною зброєю” до розправи над патріотами Одеси.

Нардеп Верховної Ради від проросійської партії “ОПЗЖ” Ренат Кузьмін 2 травня зробив неоднозначну заяву про розправу над патріотичними силами Одеси.

Пост він оприлюднив у своєму офіційному акаунті в facebook.

Image
Image

 У річницю трагедії 2 травня Кузьмін опублікував кадри патріотичного ходи, яке проходило в Одесі.  Він був обурений тим, що проросійськи налаштовані жителі міста не вчинили напад на учасників акції.

“Скільки одеситів, які легально володіють вогнепальною зброєю, скільки міліціонерів, військових, спортсменів, просто здорових і міцних чоловіків, нарешті, і ніякого опору … Де ж ви були тоді, жителі міста-героя СРСР, і де ж ви були сьогодні?”  – написав депутат “ОПЗЖ”.

Його пост прокоментував в facebook.відомий український журналіст Денис Казанський.  Він зазначив, що Кузьмін є одним з найближчих соратників лідера проросійських сил в Україні Віктора Медведчука.

Журналіст також звернув увагу на те, що, “провокуючи” людей на насильство, сам Кузьмін не пішов нападати на патріотів в Одесі.

Image

 “У цьому вся суть таких провокаторів з” ПР “(” Партії регіонів “- ред.) І” ОПЗЖ “. Вони підбурюють народ, але самі ніколи не полізуть в бійку. Будуть тільки стояти осторонь і підбурювати, як на Донбасі в 2014  -м. Нехай інші люди гинуть і сідають у в’язницю. А такі, як Кузьмін, коли почнеться, першими втечуть. Все це ми вже проходили в Луганську і Донецьку “, – написав Казанський.

Він уточнив: зараз Кузьмін намагається “розпалити війну” в Одесі подібну до тієї, що йде вже 7 років на Донбасі.

За матеріалами dialog.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *