Сильний вітер і мокрий сніг: де українцям очікувати сюрпризів від погоди

Яка погода очікується в нашій країні на цих вихідних

Про те, що цієї суботи та неділі, 19-го та 20-го лютого, у всіх регіонах України суттєво посилиться вітер, подекуди випаде мокрий сніг і трохи похолодає, на своєму акаунті в соцмережі Facebook, з подробицями пише блогер і синоптик, Наталія Діденко.

Зокрема, в перший вихідний день цього тижня буде вельми вітряно – пориви досягнуть швидкості від 15 до 20 метрів в секунду, і тільки до неділі вітер дещо ослабне.

Вдень суботи, дощами, іноді з мокрим снігом, накриє Західні, північні й центральні регіони, а до вечора – Харківську область. На інших територіях України – без будь-яких опадів.

Однак з приходом неділі, метеоумови зміняться – опади випадуть над західною частиною нашої країни, а ввечері – в південних областях.

Середні температурні значення, в денний час, як суботи, так і неділі – від + 4 до + 9 градусів за Цельсієм, але вночі все ж незначно похолодає, і ймовірний мокрий сніг, а на дорогах ще й ожеледиця.

У столиці України, 19-го лютого – дощі у супроводі мокрого снігу, вночі – до – 2 градусів за Цельсієм, а вдень – від + 5 до + 7 градусів за Цельсієм, і теж ожеледь на дорогах. Втім, у неділю опади припиняться, і вночі – 0…+ 2 градуси за Цельсієм, а вдень – до + 6 градусів за Цельсієм.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *