Старець порадив чоловікові опустити ноги в воду з содою. Через 20 хвилин засіб спрацював!

Якщо на вашій кухні порошиться коробочка з харчовою содою, саме час її дістати. Ні, нічого пч не доведеться: використовувати порошок ми будемо в абсолютно несподіваних цілях.

Виявляється, сода може замінити цілий ряд засобів по догляду за будинком і допомогти вирішити косметологічні проблеми. Найприємніше, що варто це засіб абсолютно недорого, а приносить користі на пристойну суму. У цьому ви переконаєтеся, прочитавши наступну статтю.

Застосування харчової соди

Для того, щоб ваш омлет був пишним і пористим, додайте в нього трохи соди. Ідеальна пропорція – чверть чайної ложки на 3 яйця.

Замочуючи боби перед варінням, додайте у воду щіпку соди, щоб вони потім швидше приготувалися.

Сода нейтралізує запах цибулі, часнику або риби на руках. Після роботи з цими ароматними продуктами слід змішати трохи соди з водою і натерти кашкою руки, потім змити теплою водою.

Порада садівникам: для того, щоб томатні плоди були солодкими, насипте біля кореня рослини трохи соди.

Пригоріле дно каструлі можна легко очистити, насипавши півсклянки соди на дно і розбавивши водою. Після цього прокип’ятіть начиння.

Сода допоможе прибрати неприємний запах не тільки в холодильнику, а й в посудомийній машині. Засипте один стакан порошку і запустіть машину в звичайному циклі. У складних випадках процедуру слід повторити.

Для зняття болю від сонячних опіків прийміть ванну з содою. Слід набрати воду кімнатної температури і засипати чашку чудо-порошку. Ви відразу відчуєте полегшення!

Грибок на ногах можна вилікувати, приймаючи щовечора содові ванночки. Слід взяти 3 столові ложки соди на 5 літрів води і тримати ноги в отриманій суміші протягом 20 хвилин.

Зняти свербіж від укусу комахи допоможе щільна кашка з води і соди. Нанесіть її на ранку і дайте висохнути, а потім просто струсіть.

Для краси волосся, а також повного їх очищення від лаку або мусу, додайте в шампунь половину чайної ложки соди.

Для того щоб м’ясо стало м’якшим, витріть шматок содою і відправте його на кілька годин в холодильник. Перед приготуванням соду слід добре вимити.

Як бачите, проста сода може принести стільки користі!

За матеріалами

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *