Тільки 1 з 7 знає правильну відповідь: скільки дірок у цій футболці?

Є багато способів тренувати ваш мозок. Ми всі хочемо почувати себе сконцентрованими і живими, для цього важливо підтримувати рух нейронів. Я зазвичай люблю розгадувати кросворди або судоку, коли відчуваю, що мого мозку потрібне тренування.

Повідомляє globalpres.co

Зараз, все більшої популярності набувають різні «загадки» в Інтернеті — і це дійсно здорово. Оскільки більшість з нас годинами сидять перед екраном комп’ютера і майже ніколи не думають про себе, це, звичайно, чудово, якщо ви виконуєте деякі мозкові вправи через мережу. Принаймні, це моя думка!

Я пам’ятаю, коли я ходила в школу, все, що ми могли використовувати, це ручка і папір. Я пам’ятаю одного вчителя, який любив роздавати хитрі загадки на певний час, після чого ми повинні були представити наші відповіді. Це не завжди було легко, але мені дуже подобалося.

Цю картинку, я недавно знайшла в мережі. Давайте вирішимо її разом.

Скільки отворів у цій футболці?

Згідно декількох сайтів, приблизно 1 з 7 дорослих з першої спроби відповідає правильно. Тому, мені здається це буде досить цікаво. Скільки отворів в цій футболці? Відповідь між — 2, 4, 6 або 8!

Не поспішайте, подумайте кілька секунд. Ймовірно, дірок більше, ніж вам здається на перший погляд. Дозвольте клітинам свого мозку попрацювати активніше, ніж зазвичай. Проте, нижче ми покажемо, скільки отворів в футболці, насправді.

Отже, готові?

Правильна відповідь — 8!

Два отвори в передній частині футболки, потім ще два отвори для рук, один для голови і отвір в нижній частині. Отже, шість отворів, які ви можете побачити спереду. Але насправді є ще два!

Ви повинні пам’ятати, що футболка має 2 сторони. Так як ви можете побачити фон крізь футболку, значить, що є ще дві дірки в спині. Отже, всього 8 дірочок.Вам буде цікаво

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *