ТРИ КВІТКИ З’ЇДAЙТЕ – І ПPOБЛЕМ З ПEЧIНКОЮ У ВAС НЕ БYДЕ

Нагідки (календула, як багато хто їх називає) – красиві квіти, які цвітуть усе літо і до того є ще й ліками.

“Влітку моя мама протягом 2–3 тижнів щодня з’їдала по 2–3 свіжі квітки, – розповідає Зінаїда Устимчук. – Мама казала, що таким чином підтримує печінку”.

Жінка радила заварювати квіти нагідок, якщо виникали запaльні жiночі захвopювання: 3 ст. ложки квітів залити 0,5 л окропу й витримати на малому вогні 5 хв.

Процідженим відваром cпpuнцюватися.

 

“А ще за рецептом бабусі мама готувала мазь зі свіжих квіток нагідок, які мають потужну бактерицидну дію, – ділиться жінка. – Для цього 100 г квітів разом з 200 г масла (ліпше домашнього) кип’ятити на водяній бані 1 год. Процідити і змащувати прищі, інші уражені місця. Можливо, комусь із читачів ці рецепти стануть у пригоді”.

Стаття носить виключно інформаційний характер. Пам’ятайте, самолікування може бути шкідливим для Вашого здоров’я! При перших ознаках захворювання, проконсультуйтеся з лікарем!

Джерело:ukrainians.today

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *