Це – пані Ольга з Житомирщини. Вона тримає в руках примірник New York Times зі своїм портретом – і секретом борщу!

Це — пані Ольга з Житомирщини. Вона тримає в руках примірник New York Times зі своїм портретом — і секретом борщу!

Стаття про український борщ вийшла у виданні ще в листопаді. Але номер пані Ользі привезли якраз цими днями.

Автори матеріалу, Марічка Варенікова й Ендрю Крамер, написали про українсько-російські суперечки довкола борщу.

«Хай думають, що хочуть, але борщ — український», — цитували журналісти Ольгу Габро з села Борщів.

Вона поділилася і своїм секретом приготування: окремо варити м’ясо, квасолю й картоплю, окремо — буряк і моркву. А змішати все лише перед подачею на стіл.

Фотографка Оксана Парафенюк також зняла для NYT, як пані Ольга готує борщ, і на розвороті газети можна побачити саме цю світлину.

Фото в пості — Марічки Варенікової.

Возможно, это изображение (1 особа, стоїть та у приміщенні)

BBC News Ukrainian

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *