Пийте багато води.
Сконцентруйтеся на вживанні органічних продуктів і уникайте вживання продуктів, що містять ГМО.
Припиніть вживати всі види рафінованих цукрів, включаючи білий, коричневий, буряковий і тростинний цукор, так само як і сік цукрової тростини, і його кристали.
Збалансуйте свій раціон – збільште прийом корисних жирів, ферментованих харчових продуктів, нежарених горіхів, пророслих зерен, насіння, сирих продуктів і білків рослинного і тваринного походження.
Збільшити вживання листових овочів зеленого кольору, багатих на вітаміни B, C і K, а також мінералами – магнієм і фолатами.
Збільште прийом сірки за допомогою вживання більшої кількості капусти калі, брокколі, брюссельської капусти, спаржі, цибулі, часнику і яєць від курей вільного вигулу.
Уникайте вживання рафінованих олій і, що провокують виникнення запалень. До них належать рослинна, соєва, кукурудзяна, бавовняна і соняшникова олії.
Збільште прийом продуктів, багатих на амінокислоти, таких як капуста, буряк, петрушка, шпинат, яйця від курей вільного вигулу і куряче м’ясо.
Збільште прийом дієтичної клітковини до тридцяти п’яти грамів на добу за рахунок споживання брюссельської капусти, капусти брокколі, артишоків, авокадо, насіння Чіа і льону.
При першій-ліпшій можливості намагайтеся уникати вживання алкоголю (ми знаємо, що це не дуже популярно, але ви ж хочете бути здоровими?).
Продукти, зазначені нижче, повинні стати невід’ємною частиною вашого раціону, так як вони краще справляються з чищенням і відновленням печінки.
Джерело:dymku.top