Про деруни і не згадаєте більше: смачні картопляні биточки

Досить гідний рецепт для ситного обіду чи вечері. До картопляних биточків можна подати грибний соус з печерицями.

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйця – 4 шт.
  • Борошно – 2-3 ст. л.
  • Мелені сухарі – 2 ст. л.
  • Рослинна олія – 1/2 склянки.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком.

Спосіб приготування:
Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді. Остудити.

Цибулю помити, почистити і нарізати невеликими кубиками.

 

Сир натерти на середній тертці.

Картоплю натерти на середній тертці, додати цибулю, 2 яйця і тертий сир.

Все посолити, поперчити і добре перемішати.

Збити 2 яйця. Потім сформувати биточки і обваляти в борошні. Биточки вмочити в яйце, мелені сухарі і обсмажити на рослинній олії.

Джерело:osoblyva.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *