ТОРТ «БАУНТІ» – РАЙСЬКА НАСОЛОДА! ПРИГОТУЙ, НЕ ПОШКОДУЄШ!

Любите “Баунті”? Тоді вам обов’язково варто приготувати торт, який за смаком буде нагадувати улюблені смаколики.

Це не торт, це райська насолода!

Приготуй, не пошкодуєш!

Інгредієнти:

бісквіт:

✓ масло – 250 г (кімнатної температури)

✓ цукор – 2/3 склянки

✓ борошно – 200 г

✓ розпушувач – 1,5 ч. ложки

✓ яйця – 4 шт.

✓ молоко – 4 ст. ложки

✓ какао – 3 ст. ложки

✓ ванілін

Кокосова начинка:

✓ молоко – 500 мл

✓ манна крупа – 6 ст. ложок

✓ вершкове масло – 200 г

✓ цукор – 2/3 склянки

✓ кокосова стружка – 200 г (можна і більше, я завжди більше кладу)

Рецепт приготування

Масло збити з цукром.

Додавати по одному яйцю, кожен раз добре збиваючи.

По черзі додаємо інші інгредієнти.

Змастити форму і викласти туди тісто.

Випікати в розігрітій духовці (180 С) 25-40 хвилин (до готовності).

Остудити і розрізати уздовж на 2 частини.

У каструльку влити молоко, додати масло і манну крупу.

 

Поставити на вогонь і часто мішаючи віничком (Віничок — ручне пристосування для збивання крему, мусу) довести до кипіння. Варити до загустіння.

Знімаємо з вогню. Додаємо цукор і кокосову стружку. Добре вимішати.

У роз’ємну форму покласти нижній корж.

Зверху викласти кокосову начинку і щільно прим’яти, розрівняти.

Зверху покласти другий корж і поставити в холодильник на ніч.

Прикрасити за смаком.

Я зверху намазала вареним згущеним молоком, а потім полила шоколадною глазур’ю.

Тортик вийшов дуже смачним і ситним.

Ось, ще раз робила цей тортик, вже зверху шоколадом не стала поливати. Дуже смачний!

На роз’ємну форму діаметром 20-21 см.

Якщо форма діаметром 26 см продукти збільшити в 1,5 рази, а начинку не збільшувати, її вистачить.

Смачного!

Джерело:intermarium.news

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *