СМАЧНІШИХ ЧЕБУРЕКІВ Я ЩЕ НЕ КУШТУВАЛА! А РЕЦЕПТ МЕНІ ДАЛА ОДНА ТАТАРКА

Соковиті! Пружні! Ситні!

Складові:

  • борошно – 3 склянки (ємність – 250 мл);
  • вода холодна – 1 стакан;
  • маргарин вершковий – 125 г;
  • фарш м’ясний – 450 г;
  • цибуля ріпчаста – 1-2 шт .;
  • Сіль, перець чорний мелений – за смаком;
  • спеції для фаршу – 0,5 ч. л .;
  • кріп сушений – 0,5 ч. л .;
  • олія – для смаження;
  • вода крижана (для фаршу) – 100-150 мл.

Приготування:

У глибоку миску просіяти необхідну кількість муки. Додати 0,5 чайної ложки солі.

Влити воду і швидко, за допомогою виделки, змішати все до утворення грудок тіста.

Маргарин розтопити і довести до кипіння. Влити гарячим в тісто і також, за допомогою виделки, швидко все змішати.

Вийде дуже м’яке, ніжне тісто. Тісто зібрати в комок, загорнути в харчову плівку і помістити в холодильник на 1,5-2 години.

Розділити тісто на 16-18 шматочків, кожен з яких сформувати в кульку (кожна кулька – майбутній чебурек).

 

До м’ясного фаршу додати прокручені через м’ясорубку цибулю, сіль і перець – за смаком, спеції, кріп.

Добре перемішати, додати крижаної води (кількість залежить від м’яса, з якого приготовлений фарш – він повинен бути в результаті рідковатий). Ще раз перемішати.

Робочу поверхню підсипати трохи мукою. Кожну кульку тіста розкачати тонко. Викласти 1 столову ложку фаршу.

Сформувати чебуреки – розкачане тісто загорнути разом з м’ясною начинкою, виделкою притиснути краї.

У сотейник влити достатню кількість олії. Викласти підготовлені чебуреки в олію, обсмажити на середньому вогні по 2-4 хвилини з кожного боку (час обсмажування залежить від вашого смаку).

Викладати готові дуже смачні чебуреки на тарілку. Подати в гарячому вигляді. Найближчі та найрідніші люди, безумовно, оцінять Ваші зусилля.

Дякую цій людині за рецепт, і також ділюсь ним з вами, надіюсь у вас теж вийдуть такі смачні і соковиті чебуреки як в мене!

Джерело:intermarium.news

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *