Буряк зазвичай вариться від 20 хвилин, залежно від способу, розміру та віку. Ми розкажемо вам, як його зварити за 7 хвилин і головне не потрібно багато мороки.
Цим способом овоч вариться найшвидше. Не знадобиться ні каструля, ні плита, ні вода. Не потрібно спостерігати за закипанням, зменшувати вогонь. Буряк, приготовлений в мікрохвильовій печі, зовні нічим не відрізняється від овоча, приготованого на плиті.
Для цього вам знадобиться:
- буряк;
- рукав для запікання;
- глибокий посуд;
- мікрохвильовка.
Як правильно приготувати буряк в мікрохвильовці:
Ретельно вимийте буряк від бруду;
Ножем або виделкою зробіть глибокі надрізи в ньому.
Покладіть буряк у рукав для запікання і додайте в нього 30 мл води. Після укладання пакет потрібно щільно зав’язати і зробити в ньому декілька проколів. Покласти пакет у тарілку і помісти у мікрохвильовку.
Встановити на кухонному приладі потужність 800-900 Вт, та таймер на 7 хвилин.
Після закінчення часу на мікрохвильовці – достаємо буряк і заліваємо холодною водою (тоді дуже легко знімається шкірка).
Цим способом продукт вариться всього за 7 хвилин. Якщо прилад не надто потужний, необхідно просто збільшити час варіння.
Джерело:merezha.co