Родзинка вареників в тому, що їх можна готувати практично з будь-якою начинкою: картоплею, капустою, вишнями, сиром, а так само даний рецепт тесту цілком підійде для ліплення пельменів, передають Патріоти України.
Жоден вареник або пельмень не розвариться при варінні. Гарантуємо!
Інгредієнти:
- борошно 400 м
- вода гаряча 250 мл.
- олія соняшникова 2 ст. л.
- сіль 0,5 ч.л.
- сир 500 г.
- цукор 2 ст. л.
- ванілін
Приготування:
- У борошно додаємо сіль, поступово вводимо дуже гарячу воду і добре розмішуємо, потім додаємо олію і замішуємо тісто. Перекладаємо на стіл і замішуємо ще близько 3 хв. Залишаємо на 15 хв полежати.
- У сир додаємо цукор, ванілін і добре розмішуємо.
- Ділимо тісто на дві – три частини і тонко розгортаємо, склянкою видавлюємо кружечки і в кожен крежок кладемо по чайній ложці сиру, формуємо вареник. Відварюємо в киплячій воді близько трьох хвилин.
Подаємо з вершковим маслом або сметаною. Смачного!!!
Джерело:merezha.co
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...