Як же давно я шукала саме цей рецепт! Дійсно ДУЖЕ смачні та ще з цим солодким соусом мммм пальчики оближеш!
Марокканські млинці з пінного тесту: 1000 і 1 дірочка на поверхні.
Повітряні і ніжні, як хмара!
У інгредієнтах немає нічого екзотичного, продукти всі знайомі і звичні. Борошно, масло, жовтки, манка …
До речі, манку рекомендуємо спочатку змолоти в кавомолці, але не в пил: дрібні крупинки повинні все-таки залишитися.
Млинці смажаться лише з одного боку, перевертати їх не потрібно.
Вироби вийдуть ідеально круглими, якщо тісто налити строго по центру сковороди і дозволити йому самому рівномірно розтектися.
Складові.
- Вода 650 мл
- Пшеничне борошно 300 гр
- Манка 100 гр
- Жовтки 2 шт.
- Цукор 1 чай. лож.
- Соняшникова олія 1 чай. лож.
- Дріжджі 0,5 чай. лож.
- Розпушувач 0,5 чай. лож.
- Сіль 1 трісок.
Приготування.
- У глибокій мисці або каструлі змішайте всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, манку, цукор, дріжджі, розпушувач.
- Влийте масло, додайте жовтки, цівкою влийте теплу воду і ретельно перемішайте.
Обов’язково поділися цим рецептом з друзями!
джерело
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...