Цей салат з тунцем дуже популярний у Польщі.
Це неймовірно смачно, досить швидко і саме те для всіх любителів цієї апетитної рибки!
Складові:
- 150г вареного рису;
- 150г твердого сиру;
- 2 банки консервованого тунця в маслі або власному соку;
Майонез для заправки;
- 50г зеленої цибулі;
- 3 варених яйця;
- 1/2 чайної ложки солі;
- Трохи чорного перцю.
Як приготувати:
Наріжте цибулю, яйця потріть сир і підготуйте всі інші інгредієнти.
Помістіть їх в миску в такому порядку:
покладіть відварений рис;
заправте майонезом і посипте сіллю / перцем;
покладіть шматочки тунця;
заправте майонезом і приправте;
додайте нарізану зелену цибулю;
додайте тертий сир;
заправте майонезом і додайте спеції;
нарешті, зверху покладіть подрібнені яйця і прикрасьте зеленою цибулею.
Потримайте салат хвилин 30 в холодильнику і насолоджуйтеся!
Смачного!
Джерело:ukrainians.today
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...