ЛИСТЯ ХРОНУ – ВІДМІННІ ЛІКИ: 6 РЕЦЕПТІВ, ЯКІ ЗАМІНЯТЬ АПТЕКУ!

Ця рослина лікує понад тридцять хвороб, і називається вона хрін.

У сільській місцевості його можна зустріти на кожному городі.

Зазвичай хрін подають в сирому вигляді як приправу до різних страв, але його можна вживати і вареним, і сухим.

Перед тим як сушити, коріння ретельно миють, потім труть на крупній тертці, а вже після цього сушать в духовці, нагрітій спочатку до 45-500С, а потім при температурі 60-650С.

Час сушіння – 5-6 годин. Можна сушити хрін в полотняному мішечку на батареях водяного опалення. Сушать його таким чином не більше доби. Якщо протримати хрін на батареях довше, він втрачає гіркоту.

Висушений хрін зберігають в щільно закритому посуді.

Застосовують цю рослину при лікуванні отиту, зубного болю, лямбліозу, гіпертонії, серцево-судинних захворювань, остеохондрозу, коксартрозу, хвороб шлунково-кишкового тракту, застуди, отруєння чадним газом, для загоєння опіків, а також при фізичному і розумовому виснаженні.

У віддалених селах тільки ця рослина і виручає при лікуванні описаних вище хвороб. Навіть вдихнувши запах хрону, відчувається, як він проходить по всьому організму, очищаючи бронхи від мокротиння і слизу, позбавляючи тим самим від кашлю та застуди.

Якщо для приготування ліків потрібно багато хрону, його потрібно пропустити через м’ясорубку.

А щоб при цьому процесі фітонциди хрону не подразнювали очі, надіньте на м’ясорубку поліетиленовий пакет і закріпіть його гумкою.

Тертий хрін рекомендується вживати при лікуванні гастриту із зниженою кислотністю. Він посилює виділення соляної кислоти і сприяє якнайшвидшому одужанню.

Необхідно стакан тертого хрону залити 3 л кип’яченої води кімнатної температури, настояти 3 дні, процідити і пити настій по склянці вранці натщесерце.

При відкладенні солей рекомендую лікуватися листям хрону.

Вранці зірвати лист і покласти на підвіконня. Увечері намазати хворе місце соняшниковою олією, зверху докласти зірваний заздалегідь лист хрону і обв’язатися.

Буде пекти, але треба терпіти скільки зможете. Потім лист зніміть і покладіть на стіл.

На наступний день побачите, скільки на ньому всього зібралося. Процедуру повторювати до покращення стану.

Хворим на цироз печінки раджу настояти 5 днів в темному місці на 0,5 л якісної горілки 5 листків хрону, а потім приймати по 1 ч.л. настоянки 3 рази на день до покращення стану.

Травлення покращує вичавлений зі свіжих коренів хрону сік.

Його розводять водою в пропорції 1:10 і п’ють по 1/2 склянки перед їдою.

Можна просто намазувати тоненьким шаром тертий хрін на хліб і їсти з супами, борщами і будь-якими іншими стравами.

Хрін – відмінний сечогінний засіб. Вживаючи його постійно, ви позбудетеся від будь-якого запалення сечового міхура, а також вбережете себе від захворювання на грип.

Добре допомагає хрін при стенокардії.

Необхідно змішати по 1 кг меду і пропущеного через м’ясорубку хрону, додати в масу 1 кг пропущених через м’ясорубку разом з шкіркою, але без кісточок, лимонів, знову все ретельно перемішати і залишити на добу настоюватися.

Приймати суміш щодня вранці натщесерце по 2 ч.л. за годину до їди.

З’ївши всі ліки, ви назавжди позбавитеся від грудної жаби. Крім цього, вживання даної суміші дозволить очиститися судинам від холестерину, розгладить на обличчі зморшки, прибере з нього прищі і вугровий висип.

А це рецепт від гіпертонії я випробувала на собі. Дуже ефективний.

Треба перемішати по склянці свіжого морквяного соку і настою хрону (настояти тертий корінь рослини 36 годин на склянці води), додати склянку меду (якщо зацукрувався, трохи підігріти), ще раз ретельно перемішати, помістити суміш в скляну банку, закрити її щільно кришкою і поставити на зберігання на нижню полицю холодильника.

Приймати ліки щодня по 1-2 ч.л. 3 рази на день за 1 годину до або через 2 години після їжі.

Курс лікування – 1,5-2 місяці, але вже на другому тижні прийому описаних вище ліків ви відчуєте значне покращення.

Повірте в цілющі властивості хрону і будьте здорові!

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *