Всі знають, що куряча грудка – це дуже корисна дієтична страва, ось тільки їсти звичайні відварні грудки сподобається не всім. Ну ладно, у спортсменів залізна воля, режим і все таке, але нам-то, звичайним людям, як бути?
Як не дивно, але вихід підказала дружина знайомого спортсмена, яка втомилася рік за роком годувати свого благовірного грудками і придумала цей чудовий рецепт. З тих пір я поглинаю грудки майже кожен день! Записуйте рецепт!
Відразу скажу, що на 100 грамів такого блюда припадає лише 140 калорій і менше 5 грамів жиру! Вуглеводів там практично немає, зате білка – майже 23 г!
Для приготування потрібні:
· 3 курячих грудки;
· 120 г сиру;
· Одне яйце;
· Трохи борошна;
· Трохи панірувальних сухарів;
· Перець і сіль.
Процес приготування:
Візьміть грудку і ножем зробіть в ній отвір, схожий на кишеню. Вкладіть в нього шматочок сиру. Тепер закріпіть краї, щоб сир під час готування не розплавився і не вилився з «кишені». Закріплювати краї м’яса зручно за допомогою дерев’яних зубочисток.
Тепер перемішайте сіль, борошно, чорний перець, панірувальні сухарі, а яйце збийте з чорним перцем – все це буде потрібно для панірування.
Тепер занурте грудку спочатку в борошно, а після цього в яйце. На закінчення обваляйте грудку в сухарях. Тепер залишається тільки кілька хвилин обсмажувати грудку на сковороді – зазвичай вистачає 5 хвилин, а часто навіть менше. Потім викладіть грудки на деко і запікайте в духовці при 200 градусах протягом 20 хвилин.
Грудки, приготовані за цим рецептом, чудово підходять до рису, овочів, макаронів і хороші в поєднанні зі свіжою зеленню.
Джерело:poradnytsya.info/