Ніхто не знає з чого насправді готують магазинний кетчуп, пропонуємо вам замінити його домашнім.
Складові:
3 кг помідорів 0.5 кг яблук 0.25 кг цибулі
Приготування: Всі нарізати і варити, поки цибуля не стане м’якою.
Подрібнити блендером і варити до бажаної густоти, я варила хвилин 50. До закінчення варіння додати сіль 1.5 ст. л., 1,5 склянки цукру, не забуваємо помішувати, а то пригорить, перець червоний, чорний мелений за смаком, 50 г яблучного оцту, зняти з вогню розлити по банках і закатати.
ЧИТАЙТЕ:
Есть проблемы: в чем сегодня нуждаются бойцы ВСУ, украинцам раскрыли правду
Самоубийство украинского летчика-героя: всплыли резонансные детали трагедии
Вахтанг Кикабидзе поразил словами об Украине на концерте
Ну і пофантазувати можна, я в перший раз варила з солодкими яблуками — вийшов «Краснодарський» соус з мого дитинства, якби ще помідори від шкірки очистила, то взагалі не відрізнити, але мені було лінь.
Другий раз з кислими яблуками. У третій я вже душеньку відвела, додала 1 головку часнику, поклала суміш перців чорного, червоного, білого і рожевого, ледве у чоловіка ложку відібрала, з’їв би всю каструлю. Ми вже літра 3 з’їли, відчуваю до зими не доживуть мої баночки. Джерело
Джерело:liga-news.biz.ua/