Сьогодні ділимося класним рецептом приготування гречки, який давно завoював весь світ.
Виходить дуже смачно, готується легко і просто – впорається будь-яка господиня!
Основні інгредієнти (3 порції):
– М’ясний фарш – 300 грамів
– Гречана крупа – 150 грамів
– Ріпчаста цибуля – 1 штука
– Часник – 2 зубки
– Томатна паста – 2 столових ложки
– Соняшникова олія – 2-3 столових ложки
– Морква – 1 штука
Як готувати:
Промити і просушити гречку на сковороді, попередньо змащеній маслом.
Цибулю дрібно порізати, обсмажити з фаршем, тертою морквою. Влити томатну пасту,
все добре перемішати.
До овочів і м’яса викласти гречку, залити окропом, щоб трохи вода накривала.
Поперчити, посолити, тушкувати під кришкою на повільному вогні
У вже готову гречку додати дрібно нашаткований часник, все перемішати, ще можна
додати лавровий лист.
Смачного! Обов’язково покажіть цей рецепт друзям, вони будуть в захваті!