Домашня ковбаса для бутербродів. Готую щотижня, змінюючи спеції!

Складові:

– куряче філе – 500 г

– білок курячий – 2 шт.

– вершки 20% – 200 мл

– буряковий сік – 30 мл

– часник – 1 зубчик

– сіль

– перець

– дрібка орегано

Приготування:

1. Нарізаємо куряче філе шматочками і подрібнюємо в блендері разом з часником.

2. Додаємо вершки і збиваємо, додаючи по одному білки.

3. Продовжуючи збивати, додаємо буряковий сік і спеції.

4. Викладаємо фарш на фольгу.

5. Звертаємо і закручуємо по краях як цукерку, надаючи подовгувату форму.

6. Кладемо в пакет і щільно зав’язуємо.

7. Варимо на повільному вогні півгодини (в залежності від розміру ковбаски).

8. Студимо в фользі.

Смачного!

Источник

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *