Господині на замітку: Вареники з сиром, або найкраще тісто для вареників і пельменів

Родзинка вареників в тому, що їх можна готувати практично з будь-якою начинкою: картоплею, капустою, вишнями, сиром, а так само даний рецепт тесту цілком підійде для ліплення пельменів, передають Патріоти України.

Жоден вареник або пельмень не розвариться при варінні. Гарантуємо!

Інгредієнти:

  • борошно 400 м
  • вода гаряча 250 мл.
  • олія соняшникова 2 ст. л.
  • сіль 0,5 ч.л.
  • сир 500 г.
  • цукор 2 ст. л.
  • ванілін

Приготування:

 

  • У борошно додаємо сіль, поступово вводимо дуже гарячу воду і добре розмішуємо, потім додаємо олію і замішуємо тісто. Перекладаємо на стіл і замішуємо ще близько 3 хв. Залишаємо на 15 хв полежати.
  • У сир додаємо цукор, ванілін і добре розмішуємо.
  • Ділимо тісто на дві – три частини і тонко розгортаємо, склянкою видавлюємо кружечки і в кожен крежок кладемо по чайній ложці сиру, формуємо вареник. Відварюємо в киплячій воді близько трьох хвилин.

 

Подаємо з вершковим маслом або сметаною. Смачного!!!

Джерело:merezha.co

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *