М’ЯСО БУТЕРБРОДНЕ ЗАМІСТЬ КОВБАСКИ. У ШКОЛУ ЧИ НА РОБОТУ. СМАЧНО ТА ШВИДКО!

Приготувати це м’ясо на бутерброди замість ковбаси – зовсім просто та швидко! Воно і соковите, і добре ріжеться, і головне – корисне.

М’ясо бутербродне (замість ковбаси)

0,5 кг м’яса (свинини або яловичини), спеції, сіль, 5 зубців часнику, 2–3 ст. ложки олії, 2–3 ст ложки яблучного оцту.

М’ясо обмазати спеціями і сіллю, полити оцтом, змішаним з водою (1:1). Залишити на 1–3 год.

У скляну тарілку з кришкою налити олію, викласти м’ясо, зробити ножем отвори, у які вставити часник, закрити кришкою.

Поставити у розігріту до 200 °С духовку, через 20 хв зменшити до 180 °С, запікати 1 год.

Смачного!

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *