Мариновані маслюки. Мені вони смачніші навіть за білі гриби!

Мариновані маслюки

Маринад: 1 л води, 3 ч. ложки солі, 2 ст. ложки цукру, 100 г оцту, перець горошком, лавровий листок, 2-4 шт. духмяного перцю. 

Із сухих грибів зняти плівочку на шапці і спідничку на ніжці. Ретельно вимити під проточною водою.

Відварити 20 хв, злити воду, залити чисту, відварити 15 хв.

Готові відварені гриби покласти в маринад і ще проварити 20 хв, розкласти у стерилізовані банки, закрутити.

Рецепт Галини Якимчук

Джерело:puer.net.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *