Неймовірно смачно! Скумбрія, запечена в фользі. Домашні раніше не їли рибу, а тепер просять готувати її через день!

Неймовірно смачно! Скумбрія, запечена в фользі. Домашні раніше не їли рибу, а тепер просять готувати її через день!

Користь риби ні у кого не викликає сумнівів. Багато людей охоче їдять рибу. Але є одна проблема – найчастіше процес приготування риби супроводжується неприємним ароматом і бризками жиру. Але це можна виправити. Пропонуємо вам рецепт, коли риба виходить неймовірно смачною, і при цьому не буде ніяких бризок.

Складові:

  • Скумбрія свіжоморожена – 2 штуки,
  • Лимон – 6 скибочок,
  • Лимонний сік – 2 ст. ложки,
  • Часник – 2 зубчики,
  • Петрушка – 1 пучок,
  • Сіль і чорний перець – за смаком.

Спосіб приготування:

Скумбрію розморозити, почистити, промити, висушити.

Змішати сіль і перець в мисці, натерти цією сумішшю рибу зсередини і зовні.

Лимон помити, порізати кружальцями, потім на половинки.

Зелень петрушки порубати дрібно.

Зубки часнику очистити, порубати дрібно.

У миску перекласти зелень, часник, сік лимона, рослинне масло, перемішати, скласти в черево риби.

На рибині з боку хребта зробити неглибокі надрізи і вставити дольки лимона.

За бажанням можна обваляти рибку в яйці і муці.

На деко вистелити фольгу, викласти рибу, накрити фольгою.

Випікати 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Зняти верхній шар фольги, дозволити рибі підрум’янитися протягом 5-7 хвилин.

Така скумбрія смачна як холодної, так і гарячої.

Смачного!

Джерело:bbcccnn.org

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *