Дійсно, незвичайне і надзвичайно смачне варення з яблук за рецептом моєї тітки. Чудово підходить для начинки у рогалики і пироги.
Інгредієнти
- 1 відро почищених і порізаних скибками яблук
- 4 кг цукру.
Пересипати яблука цукром і дати постояти ніч, щоб пустили сік.
Вранці поставити на вогонь, але не перемішувати. А ложкою злегка придавлювати зверху, щоб цукор краще розтанув. Влити неповну склянку оцту. Дати закипіти. Варити на малому вогні після закипання протягом 2 годин. Не перемішувати!!! Наприкінці варіння перемішати, можна додати кориці, і розкладати в банки. Відразу ж закрутити і перевернути.
Джерело:holovni-novyny.com.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...