Ось чому ні в якому разі не можна змішувати помідори і огірки в одному салаті!

Змішувати продукти з різною швидкістю перетравлення не можна.

Чому? Тому що більш легкий продукт буде переварений і потрапить в кишечник раніше, ніж перетравиться важчий. В результаті їжа в шлунку ферментує, що може викликати отруєння всього організму!

Уповільнене засвоєння, ферментація цукрів і крохмалів завадять вам насолодитися смачною їжею і отримати від неї користь. А ще ферментація може викликати гази, здуття, болі в животі і розлад кишечника.

Ось які продукти ні в якому разі не можна змішувати:

1. Помідори з огірками.

Ці два овоча абсолютно несумісні! Коли вони потрапляють в шлунок одночасно, починається процес ферментації. Черевна порожнина заповнюється кислотою, що може привести до різних травних розладів.

2. Фрукти після обіду.

Є на десерт фрукти – дуже погана ідея! Справа в тому, що фрукти перетравлюються дуже довго, тому їм не можна надовго затримуватися в шлунку. Коли ви їсте їх після обіду, в шлунку починається бродіння, що викликає печію та інші травні розлади.

3. Макарони з сиром.

Це дуже популярна страва в усьому світі, але краще від нього утриматися. Макарони містять багато крохмалю, який перетравлюється довше, ніж білок, тому неминучий процес бродіння, що викликає проблеми з травленням. Те ж саме стосується макаронів з м’ясом.

4. М’ясо з сиром.

Це категорично неприпустиме поєднання! Не можна споживати занадто багато білка в одній страві. Кожна трапеза повинна включати в себе тільки один вид білка.

5. Апельсиновий сік з борошняними продуктами.

Ніколи не запивайте хліб або локшину апельсиновим соком, тому що кислота, необхідна для засвоєння соку, може зруйнувати фермент, необхідний для перетравлення крохмалю.

6. Овочі з сиром.

Ще одна комбінація, якої слід уникати. Це прямий шлях до здуття живота.

7. Кавун з динею.

Ці два фрукти не поєднуються. Їх потрібно їсти окремо один від одного і будь-яких інших фруктів.

8. Банани з молоком.

Хоча багатьом подобається це поєднання, банани з молоком дуже сильно уповільнюють травлення.

9. Йогурт з фруктами.

Багато додають фрукти в йогурт за сніданком, але це поєднання уповільнює засвоєння і шкодить мікрофлорі кишечника. Особливо це стосується ананасів, які стимулюють дію бактерій йогурту, що викликають харчове отруєння.

Харчуйтеся правильно – пошкодуйте своє тіло!

УВАГА ЦЯ СТАТТЯ МІСТИТЬ ТІЛЬКИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР !! НЕ ПРИЙМАЙТЕ НІЯКИХ РІШЕНЬ НЕ ПОРАДИВШИСЬ ЗІ СВОЇМ ЛІКАРЕМ!!!!!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *