Рецепт скумбрії, запеченої в секретному маринаді! Пише intermarium
ПРОДУКТИ:
– Скумбрія свіжоморожена 3 шт.
– Гірчиця 3 ч.л.
– Майонез 3 ч.л.
– Сіль за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
- У списку інгредієнтів вказано базовий склад рецепта. Однак, всі компоненти маринаду легко замінні.
Якщо немає гірчиці (або її мало), то можна додати близько 1,5-2 ч.л. хрону. Так само можна додати кетчуп. - Скумбрію не розморожувати остаточно, нехай вона залишиться твердою, щоб шматочки при нарізці виходили рівними.
- Ретельно миємо рибу, потрошимо, відрізаємо непотрібні голову і кінчик хвоста. Підготовлені таким чином тушки промокаємо паперовим рушником від вологи.
- Ріжемо рибу на шматочки.
- Залишилося тільки посолити рибу і обмазати її соусом (для соусу потрібно просто змішати гірчицю і майонез).
- Викладаємо шматочки риби на деко (попередньо застеліть його фольгою для чистоти процесу) і відправляємо в духовку або аерогриль.
Запікайте скумбрію 30 хвилин при середній температурі – близько 180 градусів. Якщо Ви хочете подати рибу до столу цілком, то запікайте тушкою. А якщо шматочками, то краще рибу нарізати ще сирою, інакше готова скумбрія не буде так красиво різатися.
Все, скумбрія готова! Смачного!
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...