ЩОДЕННИЙ ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ: ЯК НАШВИДКОРУЧ ПРИГОТУВАТИ СМАЧНЕЗНИЙ ПИРІГ З ЯБЛУКАМИ І МЕДОМ

Рецепт пирога з яблуками і медом

Всі мої домочадці – невиправні ласуни, і для них немає більшої радості, ніж домашні пироги. Я намагаюся постійно їх дивувати, шукаю нові рецепти, але найбільше вони люблять мій фірмовий пиріг.

Вдома ми назвали його буденним, тому що я готую його кожен раз, коли хочеться чогось солоденького до чаю.

Це пиріг, який готується на швидку руку і ніколи не набридає.

Як приготувати пиріг з яблуками

СКЛАДОВІ

500 г яблук

250 г борошна

150 г вершкового масла

3 ст. л. меду

1 ст. цукру

3 яйця

1 пакетик розпушувача тіста

1 пакетик ванільного цукру

0,5 ч. л. солі

 

Приготування

Спочатку підготуйте яблука: наріжте їх на дрібні шматочки, скропіть лимонним соком, щоб не потемніли, і залиште на деякий час.

Тепер зробіть тісто. Яйця збийте з цукром до густої білої піни, додайте ванільний цукор, сіль і розм’якшене масло. Все це збийте до однорідної маси. Додайте розпушувач.

Потім додайте мед, ретельно перемішайте і починайте поступово досипати муку. Замісіть тісто, воно повинно вийти не густим, але й не рідким. Тепер в тісто додайте яблука і перемішайте, щоб розподілити їх рівномірно.

Викладіть тісто в змащену маслом форму. А тепер ставте випікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин.

Ось пиріг і готовий. Зовні він покритий хрусткою скоринкою, але всередині м’який і повітряний. Коли виймаєте з духовки, аромат розноситься по всьому будинку.

До речі кажучи, пиріг довго не черствіє, хоча навряд чи він встигне зачерствіти. Обов’язково спробуйте приготувати!

Цього року яблука вродили на славу, а значить, пироги можна пекти хоч всю зиму.

Сподобався рецепт? Обов’язково поділися з друзями!

 

Смачного!

Джерело:ukrainians.today

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *