Скуштуйте і неодмінно готуватимете знову! Закарпатські крученики з цибулею в сметанному соусі!

Смачні закарпатські крученики з цибулею готуються дуже просто. Спробуйте і це стане вашою фірмовою стравою.

Інгредієнти:

Свинина (балик,філе) – 500 гр.

Цибуля ріпчаста – 250 гр.

Сметана (жирна) – 200 гр.

Борошно пшеничне – 3 ст. л.

Оцет (яблучний) – 1 ст. л.

Паприка солодка – 1 ч. л.

Цибуля зелена – 1/2 пуч.

Цукор (без гірки) – 1 ч. л.

Сіль (за смаком) – 2 щіпки.

Перець чорний (за смаком) – 1 щіпка.

Олія рослинна – 6 ст. л.

Приготування:

Одну цибулину відкладаємо, інші ріжемо півкільцями. Трохи мнемо руками, додаємо оцет, цукор і трохи солі. Залишаємо ненадовго.

М’ясо нарізаємо пластами, як на відбивні. Відбиваємо м’ясо гарненько. Солимо і перчимо за смаком. Можна додати інші спеції за вашим смаком.

На кожен відбитий шматочок м’яса викладаємо частину цибулі. Щільно загортаємо.
Паніруємо в борошні і обсмажуємо на рослинній олії з усіх боків, на великому вогні. Можна закріпити зубочистками перед обсмаженням, ну а потім зняти. Якщо добре відбите м’ясо, то буде триматися і без них.

У сковороді розігріваємо 2-3 ложки олії і відправляємо цибулю, порізану півкільцями. Доводимо до легкого золотистого кольору, потім додаємо зелену цибулю і протушкуйте буквально хвилинку, не більше.

Потім до цибулі додаємо ложку борошна, перемішуємо, додаємо сметану і паприку, вливаємо трохи водички, буквально 100-150 мл. Щоб не було густо і наш соус потім повністю залив крученики. Солимо і перчимо за смаком. Можна додати улюблені спеції і зелень.

Рулетики складаємо у вогнетривку форму, заливаємо соусом. Відправляємо в розігріту духовку 200С на 25-30 хвилин.

Джерело.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *