Спробуйте, не пожалієте! Робимо з 4-х апельсинів цілих 9 літрів соку! Рецепт просто знахідка!

Спосіб приготування та інгредієнти:

4 апельсина добре вимити щіточкою, обдати окропом, насухо витерти, покласти на 2 години в морозилку, а краще на ніч.

Нарізати невеликими шматками і пропустити через м’ясорубку. Залити масу трьома літрами холодної кип’яченої води, дати настоятися близько 10 хвилин.

Процідити через друшляк, потім процідити через марлю, складену в 5 шарів.

У сік що вийшов додати ще 6 літрів води, 1 кг цукру і 30 гр лимонної кислоти, все розмішати, розлити по пляшками дати настоятися близько години.

На виході маємо 9 літрів смачного апельсинового соку.

З того, що залишилося після проціджування можна зварити варення, додавши за смаком цукру і лимонної кислоти, варити в мікрохвильовці під закритою кришкою в три прийоми по 5 хв, помішуючи.

Насолоджуйтесь!

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *