Ти досі обвалюєш курятину для відбивних в борошні і яйці? Все набагато простіше!

Курячі відбивні – саме та страва, яку просто неможливо розлюбити. Ніжна курятина в спеціях і золотистій оболонці – ідеальне частування на всі випадки життя. Ми звикли обсмажувати відбивні на сковороді, попередньо вмочуючи їх у яйце, а потім в борошно.

Виявляється, їх можна готувати по-іншому. Ми розповімо вам, як смачно запекти курячі відбивні. Борошно і яйце для цього рецепта не знадобляться. Ця страва – знахідка для тих, хто віддає перевагу соковитому м’ясу і не любить відмивати руки від налиплого панірування.

Складові:

  • Куряче філе – 4 шт.
  • Мед – 40 г
  • Гірчиця – 30 г
  • Часник- 3-4 зуб.
  • Майонез – 50 г
  • Сіль – за смаком
  • Червоний перець мелений  – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Соняшникова олія – 30 мл

Пприготування

Щоб приготувати маринад, змішайте гірчицю, соняшникову олію, пропущений через прес часник, рідкий мед і майонез. Додайте сіль і спеції за смаком. Відмінно підійде червоний мелений перець або паприка. Гарненько все перемішайте.

Промийте куряче філе, обсушіть його за допомогою паперового рушника і наріжте тонкими пластами.

Накрийте м’ясо харчовою плівкою і акуратно відбийте. Потім помістіть куряче м’ясо в глибокий посуд, залийте маринадом і залиште на 1-2 години.

Замариновані відбивні викладайте на застелене пергаментним папером деко, полийте м’ясо маринадом і відправте курятину в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Вітаємо, соковиті курячі відбивні готові! Рекомендуємо подавати їх з улюбленим соусом і овочевим салатом. Така корисна і смачна вечеря сподобається абсолютно всім.

Джерело:merezha.co

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *