Найрозкішніші і смачні страви, готуються з невеликої кількості продуктів і приготування не займає багато часу. Ось цей рецепт десерту з молока, як раз і відноситься до таких: десерт виходить дуже ніжним, м’яким, з яскравим вершковим ароматом.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти
- молоко, 300 мл;
- жовтки, 3 шт;
- ванілін за смаком;
- цукор, 70 г;
- сметана, 350 г;
- желатин, 20 г
Процес приготування
Желатин заливаємо невеликою кількістю холодного молока і залишаємо набухати.
Форму для десерту можна зробити з прямокутного пакету молока або силіконову форму.
Жовтки збиваємо з цукром в каструлі, перетираємо виделкою.
Вливаємо залишок молока і перемішуємо масу.
Нагріваємо масу на невеликому вогні і варимо до кипіння, знімаємо з плити. Маса повинна бути густою.
Додаємо набряклий желатин і перемішуємо лопаткою до однорідності і розчинення желатину. Трохи охолоджуємо.
Сметану змішуємо з ваніліном.
Змішуємо молочну і сметанну масу до однорідності, виливаємо в форму.
Відправляємо застигати в холодильник, накривши плівкою.
За бажанням, в десерт можна додавати різні наповнювачі: горіхи, сухофрукти та свіжі фрукти, шматочки шоколаду і т.д.
Джерело:ohlyad-dnya.pro