Заморожуйте лимони і попрощайтеся з діабетом, пухлинами і ожирінням…

Лимони — це справжній скарб вітаміну С та антиоксидантів, які омолоджують тіло, виводять багато вільних радикалів та запобігають старінню. Лимони зміцнюють імунітет та захищають від хвороб. Але якщо лимон заморозити, то можна отримати ще більше користі.  

Про це пише сайт Пошепки

Вся суть полягає в цедрі. Після розмороження цедра стає м’якшою, тому її так краще вживати. 

В овочах та фруктах найбільша кількість корисних речовин міститься саме в шкірці. В лимонній цедрі сконцентрований максимум поживних елементів. Саме вони знижують холестерин та запобігають утворенню новоутворень. У ній також містяться антимікробні, антигрибкові і антибактеріальні речовини.

Якщо вживати цедру лимона регулярно, то можна отримати такі переваги для організму:

  • лікування і профілактика запалень
  • антибактеріальний ефект
  • полегшення симптомів астми
  • знижують ризик інсульту
  • профілактика раку
  • зміцнюють імунну систему
  • борються з депресією і тривогою
  • очищають нирки і печінку

Достатньо додавати терті разом зі шкіркою лимони в смузі.

Як зробити лимонний лід

  1. Цитрусові потрібно ретельно промити під проточною водою, а потім просушити паперовими рушниками.
  2. Для дезінфекції, прополощіть їх яблучним оцтом.
  3. Помістіть в морозильну камеру на 12 годин (на ніч).
  4. Вранці, натріть весь заморожений лимон —  м’якоту, шкірку і насіння
  5. Цю масу потрібно розкласти в форми для льоду і тримати в морозильній камері.

Такі натуральні кубики лимонного льоду принесуть вам більше користі, ніж ліки!

Ви часто вживаєте лимони?

Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями.
При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря!Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я!

Джерело:tsikavyysvit.pp.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *